Трета викенд работилница со Академија за јавни политики


Големина на фонт

Се сретнавме во Маврово со нашите учесници од Акaдемијата за јавни политики.

Во ова тридневна обука подмладоците на политичките партии има можност да го споделат со нас како се одвиваше процесот на организирање Јавни расправи и пишување на документ за јавни политики.

За да им помогне со своето меѓународно искуство во овој процес, ни беше чест во ова обука да имаме гостин експертот за развој на политички партии Иан Гил од Велика Британија.

Учесниците за време на оваа обука продолжија да работат на развој на нивните документи за јавни политики и исто така беа информирани за процесот на апликација за иновативните иницијативи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОГА

од: 18-09-2020 17:00

до: 20-09-2020 15:00

КАДЕ

Hotel Radika - Mavrovo

Галерија

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Млади од политички партии

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Млади од политички партии

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Млади од политички партии

30-09-2022