Тренинг за снимање и видео продукција


Големина на фонт

Во рамки на процесот на зајакнување на капацитетите на Мобилизаторите на заедницата, тимот на проектот ќе организира тренинг за снимање видеа и продукција на истите.

Специлијазираниот тренинг за Видео продукција опфаќа теоретско и практично учење

КОГА

од: 11-06-2021 16:00

до: 13-06-2021 14:00

КАДЕ

TBC

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Мобилизатори на заедницата

13-06-2023