Студиска посета и размена на знаење- Мобилизаторите на заедницата во Прага


Големина на фонт

Мобилизаторите на заедницата на студиско патување во Прага! Со колеги од Чешка ќе разменат искуства, и уште поважно ќе се запознаат со нови практики и алатки за мониторинг, мобилизација на заедницата и граѓаните, лобирање итн.

Посетата е во соработка со Регионалната канцеларија на ИФЕС во Европа и НВО Транспаренси интернешнл од Чешка.

КОГА

од: 08-05-2023

до: 13-05-2023

КАДЕ

Prague, Czech Republic

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

24-11-2023