,,Струга се грижи”


Големина на фонт

Во финалниот настан на иницијативата ,,Струга се грижи” ќе се презентира целата работа за обработка на краткиот документ за јавни политики.

Иницијативата има за цел да лобира за да се реши проблемот со бездомните кучиња.

Направено е истражување и фокус групи за да се добијат мислењата на граѓаните за овој секојдневен проблем и исто така е направено и 3Д визуелен проект за тоа како би се решил проблемот со отворање на шалтер за бездомните кучиња.

Сите овие податоци ќе бидат презентирани пред присутните и исто така ќе има простор за дискусија.

 

КОГА

од: 21-08-2021 13:00

до: 21-08-2021 15:00

КАДЕ

Restorant Apolonia, Struga

Галерија

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Млади од политички партии

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Млади од политички партии

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Млади од политички партии

30-09-2022