Средба со граѓани во Чаир за градење на Скејт парк


Големина на фонт

Целта на Егзон Гури (учесник на Академијата за јавни политики и член на подмладокот на СДСМ) е преку својата Иновативна иницијатива да  лобира за градба на Скејт парк во општина Чаир.
За тоа тој ќе организира мала средба со млади лица и граѓани за да го дознае нивното мислење за ова идеја.
Треба сите заедно да работиме на креирање што повеќе политики и можности за помладата генерација.

КОГА

од: 10-07-2021 16:00

до: 10-07-2021 18:00

КАДЕ

Çair

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022