Се подготвуваме за вториот дел од обуката за видео продукција


Големина на фонт

Здраво, имаме добри новости!

Откако ги анализиравме сите околности и со целосно почитување на препораките дадени од Владата во однос на заштита од Ковид-19, среќни сме да ве известиме дека овој викенд ќе го организираме вториот дел од обуката за видео продукција со нашите локални мобилизатори.

Во рамките на оваа обука, нашите локални мобилизатори ќе научат повеќе за техничките и
практичните аспекти од снимањата видеа.

Тие, исто така, ќе имаат и сесија за насочување при мониторирањето.

КОГА

од: 20-07-2020

до: 01-01-1970

КАДЕ

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

21-03-2022