Свеченото доделување на сертификати на мобилизаторите на заедницата од првата генерација


Големина на фонт

На 5-ти јули ќе биде организиран настан за наградување на 16 млади лица за успешно завршување на програмата за мобилизатори на заедницата.

Присутни на настанот ќе бидат амбасадорката на Швајцарија – Сибил Сутер Тејада, мобилизаторите на заедницата од првата генерација и проектниот тим на IFES и НМСМ.

КОГА

од: 05-07-2021 10:00

до: 05-07-2021 14:00

КАДЕ

Restaurant Mulino - Skopje

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

21-03-2022