Самовработување (претприемништво): Запознавање со мерката, искуства, совети и добри практики


Големина на фонт

Овој настан е дел од активностите на иновативната иницијатива ,,Зголемување на свеста кај младите лица за иницијативите за самовработување“ – на мобилизаторот Јетмир Зиба.
На информативната онлајн средба ќе присустува претставник од АВРСМ – Дрени Даути, одговорен за мерката самовработување (претприемништво) и претходни корисници на оваа мерка.
На настанот ќе бидат презентирани резултатите од следењето на мерката самовработување (претприемништво), а учесниците ќе имаат и можност да слушнат добри практики и совети кои ќе помогнат како потенцијални апликанти да стекнат повеќе знаење како да ја искористат мерката.
Информативната средба ќе се одржи онлајн преку платформата ЗООМ и за најва користете го овој линк:
https://us02web.zoom.us/j/82904089663
Најавата за овој настан може да го најдете на овој линк.

КОГА

од: 29-04-2021 17:00

до: 29-04-2021 18:30

КАДЕ

ZOOM

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Мобилизатори на заедницата

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Мобилизатори на заедницата

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Мобилизатори на заедницата

30-09-2022