РАЗВОЈ НА КОНЦЕПТОТ НА МОНИТОРИРАЊЕ ИЗБОРНИ ВЕТУВАЊА: ПРОМОТИВЕН НАСТАН СО ЛОКАЛНИТЕ САМОУПРАВИ


Големина на фонт

Настанот ќе обедини претставници на локалните самоуправи од Вардарскиот регион, вклучително и општините кои беа вклучени во претходните активности за мониторирање и други општини кои покажаа интерес за вакви активности. Покрај тоа, на настанот ќе бидат претставници на ГО и претставници на политички партии кои ќе ги споделат своите приказни за процесот на мониторирање и ќе разговараат за ефектите.

Следете нѐ за повеќе детали!

КОГА

од: 22-11-2023 11:00

до: 22-11-2023 14:00

КАДЕ

Хотел Гарденија, Велес / Hotel Gardenia, Veles

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

24-11-2023