Работилница со Општинските изборни комисии: Софтверско решение за избор на членови на Општинските изборни комисии и Избирачките одбори


Големина на фонт

Целта на оваа работилница е да обезбеди длабински увид и обука за софтверското решение за избор на членови на Општинските изборни комисии и Избирачките одбори.

Овој настан е од затворен карактер и е наменет за релевантните членови на ОИК.

КОГА

од: 20-03-2023 09:00

до: 20-03-2023 12:30

КАДЕ

Хотел Парк, Скопје / Hotel Park, Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

03-10-2023