Работилница со Општинските изборни комисии: Софтверско решение за избор на членови на Општинските изборни комисии и Избирачките одбори


Големина на фонт

Целта на оваа работилница е да обезбеди длабински увид и обука за софтверското решение за избор на членови на Општинските изборни комисии и Избирачките одбори.

Овој настан е од затворен карактер и е наменет за релевантните членови на ОИК.

КОГА

од: 21-03-2023 11:30

до: 21-03-2023 15:00

КАДЕ

Хотел Парк, Скопје / Hotel Park, Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

24-11-2023