Работилница со Општинските изборни комисии: Софтверско решение за избор на членови на Општинските изборни комисии и Избирачките одбори


Големина на фонт

Целта на оваа работилница е да обезбеди длабински увид и обука за софтверското решение за избор на членови на Општинските изборни комисии и Избирачките одбори.

Овој настан е од затворен карактер и е наменет за релевантните членови на ОИК.

КОГА

од: 21-03-2023 09:00

до: 21-03-2023 12:30

КАДЕ

Хотел Парк, Скопје / Hotel Park, Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

13-06-2023