Работилница со ДИК од областа на јавните набавки


Големина на фонт

Со цел зајакнување на капацитетите на Државната изборна комисија и здобивање со најактуелни, релевантни и практични знаења и вештини, ќе се одржи дводневна работилница од областа на јавните набавки.

Овој настан е од затворен тип и негова целна група се вработени во седиштето и подрачните одделенија на ДИК кои се вклучени во процеси поврзани со јавните набавки.

КОГА

од: 12-12-2022 11:00

до: 14-12-2022 13:00

КАДЕ

h. Limak

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

24-11-2023