Работилница: Реконструкција на спортска сала на СЕОУ Гостивар


Големина на фонт

Здружението за интеграција на Ромите Гостивар за потребите на проектот „Спортска сала на СЕОУ“ – Гостивар организара работилница на која се поканети сите засегнати страни како би се разгледале проблемите, потребите и можностите за реконструкција на спортската сала на СЕОУ – Гостивар.

КОГА

од: 20-02-2023 15:00

до: 20-02-2023 17:00

КАДЕ

Рест. Вита Аби, Гостивар / Rest. Vita Abi, Gostivar

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

13-06-2023