Работилница: Креативен Активизам!


Големина на фонт

Мартина Јанчевска како дел од Иницијативата МојПростор организира работилница во Пробиштип за креативен активизам.
Мартина заедно со учесниците на работилницата ќе отворат дискусија и ќе опфатат преглед и примери за герила акции и други активности во земјата и странство.

КОГА

од: 20-02-2021

до: 21-02-2021 15:00

КАДЕ

St. Nikol, Probistip

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

21-03-2022