Работилница за среднорочен преглед на Стратешкиот план 2021 – 2024 на ДИК


Големина на фонт

Овој настан е од затворен тип и негова целна група се членовите на ДИК и вработени во седиштето и подрачните одделенија на ДИК.

КОГА

од: 07-02-2023 10:00

до: 08-02-2023 15:00

КАДЕ

Хотел Хилтон, Скопје / Hotel Hilton, Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

13-06-2023