Работилница за подготовка на јавен документ- Младите и употреба на лични податоци на интернет


Големина на фонт

Како дел од подготовката на Документот за јавна политики, заеднички подготвен од четирите центри за Истражување и анализа на политичките партии (ПИАЦ), ќе се одржи работилница со цел дискусија на главните наоди од спроведеното квантитативно и квалитативно истражување како и понатамошна дискусија и разработка на документот за јавна политика на тема: Младите и употребата на нивните лични податоци на интернет.

Претставниците на ПИАЦ заеднички работат под водство и соработка со двајца консултанти, експерт за заштита на лични податоци и експерт за јавна политика.

Оваа активност е дел од Програмата за поддршка на ПИАЦ во рамките на проектот „Поддршка на изборни реформи“.

КОГА

од: 15-05-2023 00:31

до: 15-05-2023 16:00

КАДЕ

h. Solun

Останати настани

Алумни конференција за Мобилизатори на заедницата: Патот изоден досега и што понатаму

09-06-2023

Хакатон

27-05-2023

3 Модул - Комуникација и пристап до граѓани (Академија за лидери ПИАЦ ВМРО-ДПМНЕ)

26-05-2023