Работилница за изработка на регистар на подзаконски акти


Големина на фонт

Во рамките на тековната соработка со Државната изборна комисија, ќе се одржи дводневна работилница за изработка на регистар на подзаконски акти.

Целна група на овој настан е Секторот за правни работи при ДИК.

КОГА

од: 24-11-2022 09:00

до: 25-11-2022 16:00

КАДЕ

Хотел Радика / Hotel Radika

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

13-06-2023