Промоција на Студијата за локална стратегија за млади за Општина Охрид 2021-2025


Големина на фонт

Проектот “Од млади за млади Охрид” е на самото финале и последна активност е нејзината промоција, затоа се повикуваат сите политички партии, советници и градоначалник да не’ посетат и да подигнат копија од документот, а наша порака до нив ќе биде проектите да бидат дел од идните предизборни или годишни програми за работа.
🗓 13-ти Август (Петок)
🕣 19:30ч.
📍 Кадмо Бар

Настанот се организира од страна на Тијана Тесалоника Шишкоска, учесник на Академијата за јавни политики и член на подмладокот на ВМРО-ДПМНЕ.

КОГА

од: 13-08-2021 19:30

до: 13-08-2021 21:00

КАДЕ

Cadmo Bar, Ohrid

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022