Промоција на документот „Активно учество за зголемување на економската независност на жените во руралните средини на општина Кочани“


Големина на фонт

Документот „Активно учество за зголемување на економската независност на жените во руралните средини на општина Кочани“ ги содржи предлозите за подобрување на животот и вклученоста во општествените и политичките процеси на младите девојки и жени од општина Кочани.
Ги покануваме сите претставници од политичките партии, советниците и останатите опшествени чинители да не посетат и да подигнат копија од документот кој сме сигурни дека ќе им помогне во креирањето на идните предизборни програми за работа, кои ќе бидат првиот чекор за подобрување на состојбата на младите девојки и жени од руралните области на општина Кочани.

КОГА

од: 14-08-2021 18:00

до: 14-08-2021 20:00

КАДЕ

Hotel Amor, Kocani

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022