Промоција на брошурата на иницијативата “Инклузивен Аеродром за сите”


Големина на фонт

Ве покануваме  на промоцијата на брошурата на иновативната иницијатива “Инклузивен Аеродром за сите”.
Ќе дискутираме за потребите и проблемите со кои се соочуваат лицата со интелектуална или физичка попреченост.
Време: 18:30 часот
Место: Морнинг кафе
Настанот се организира во рамки на иновативната иницијатива „Инклузивен Аеродром за сите“ од страна на Stefi Trajceska

КОГА

од: 30-08-2021 18:30

до: 30-08-2021 19:30

КАДЕ

Morning coffee

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022