Премиера на филмот – CM на мобилизаторот Vullnet Mahmuti


Големина на фонт

Агенда

14:00 – 14:15 – Пристигнување и пријавување

14:15 – 14:40 – Дискусија за мерката и иницијативата – Вулнет Махмути

14:40 – 15:10 – Премиера на филмот (27’)

15:10 – 15:30 – Презентација на професорот Насер Мифтари за филмскиот протагонист и мерката (професор во гимназијата Насер Мифтари)

15:13 – 16:00 – Прием

КОГА

од: 24-12-2021 14:00

до: 24-12-2021 16:00

КАДЕ

Hotel City Park Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Мобилизатори на заедницата

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Мобилизатори на заедницата

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Мобилизатори на заедницата

24-11-2023