Презентација: Skateland


Големина на фонт

Skateland е иницијатива за градење на адреналински парк (скејт парк, трака за велосипеди и ѕид за искачување).

На 14 август пред граѓаните на општина Куманово, Ненад Бојковски ќе организира настан за презентирање на документ за јавни политики за иницијативата Skateland.

Предмет на презентацијата ќе бидат: резултатите од анкети и начин накој е дојдено до иницијативата Skateland, резултати од фокус групи и мислење на луѓето, 3Д моделот на адреналинскиот парк.

Во прилог агенда за настанот.

18:00-18:15 Пристигнување на гостите
18:15-18:30 Уводен збор од страна на Ненад Бојковски
18:40-19:00 Презентација на резултати од анкети и начин на кој е дојдено до иницијатива Skateland од страна на Бобан Бојковски
19:00-19:15 Презентација на резултати од фокус групи и мислење на луѓето од страна на Елизабета Цветковска
19:15-19:35 Презентација на 3Д моделот на адреналинскиот парк од страна на Сара Стефановска
19:35-19:40 Завршен збор од страна на Ненад Бојковски
19:40-20:00 Коктел

 

КОГА

од: 14-08-2021 18:00

до: 14-08-2021 20:00

КАДЕ

Ресторан Грација, Куманово

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Млади од политички партии

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Млади од политички партии

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Млади од политички партии

03-10-2023