Презентација: Од млади за млади


Големина на фонт

На 12 август Ве покануваме на промоција на каталог со проекти во рамки на иновативната иницијативата „Од млади за млади“.

На настанот ќе се промовира документот кој ги содржи предлозитена младите собрани од две фокус групи, работилница и „онлајн прашалник.
Промотивниот настан ќе се одржи во четврток (12.08.2021) пред црквата Св. Никола во центарот на Крушево, со почеток во 11 часот.

Повелете сите заедно да го одбележиме Меѓународниот ден на млади!

Инициативата се спроведува од Sotir Gabeloski, учесник на Академијата за јавни политики и член на подмладокот на СДСМ.

КОГА

од: 12-08-2021 11:00

до: 12-08-2021 13:00

КАДЕ

Пред црква Св. Никола во центарот на Крушево

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022