Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)


Големина на фонт

Презентацијата е од затворен тип и е наменета за членовите на Државна изборна комисија (ДИК).

КОГА

од: 12-10-2022 13:00

до: 12-10-2022 15:00

КАДЕ

Државна изборна комисија (ДИК)/ State Election Commission (SEC)

Скопје/ Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

24-11-2023