Прва работилница за мобилизатори на заедницата: Приоритети за мониторинг на локално ниво


Големина на фонт

Со цел да се зајакнат знаењата и вештините на мобилизаторите на заедницата од областа на ангажманот и комуникацијата со нивните локални заедници, како и да се утврди системот за мониторинг на предизборните ветувања на локално ниво, на 3 ноември ќе се одржи првата работилница со мобилизаторите на заедницата, на тема „Приоритети за мониторинг на локално ниво“.

КОГА

од: 03-11-2022 10:00

до: 03-11-2022 17:00

КАДЕ

Хотел Парк, Скопје / Hotel Park, Skopje

Останати настани

Работилница: Начела за формулирање на политики и подготовка на изборни програми и стратегии засновани на докази

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

26-02-2024

Работилница: Мобилизирање на потенцијалот на младите членови на партијата за претстојните парламентарни избори

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

23-02-2024

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

11-12-2023