Пикник на отворено


Големина на фонт

Пикник на отворено како форма за запознавање со работата на младинските службеници во секоја општина ќе се организира во рамките на иновативната иницијатива на нашиот мобилизатор на заедницата Дарко Тошиќ на 24.10.2021 година во Штип.

Младите ќе можат за време на оваа неформална средба да знаат повеќе што можат да побараат од Службеникот за млади, кои се неговите/нејзините должности, што можеме да очекуваме од нив, како можат да ни помогнат итн.

Овој настан ќе се спроведува преку различни игри и многу музика.

Придружи ни се!

КОГА

од: 24-10-2021 12:00

до: 24-10-2021 17:00

КАДЕ

The park "8 November" - Stip

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

21-03-2022