Отварање на Младински културен центар во Пробиштип- Следни чекори!


Големина на фонт

На 10ти мај, Мартина Јанчевска ќе организира панел дискусија со претставници од локалната самоуправа и млади активисти на која ќе се отворат прашања за потребата и следните чекори за отварање на Младински културен центар во Пробиштип.

Следете ја Иницијативата на Мартина „МојПростор“ за повеќе информации во однос на отварањето на младински културни центри во четири општини.

 

КОГА

од: 10-05-2021

до: 10-05-2021 14:00

КАДЕ

ZOOM Platform

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Мобилизатори на заедницата

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Мобилизатори на заедницата

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Мобилизатори на заедницата

24-11-2023