Обука: Учество на жените во политика, микротаргетирање и комуникација


Големина на фонт

Во рамки на програмата за зајакнување на ПИАЦ, во соработка со ПИАЦ на Алијанса за албанците, ИФЕС ќе организира обука на тема: Учество на жените во политика, микротаргетирање и комуникација со граќаните. Обуката ќе ја води Лолита Цигане, меѓународна експертка за политички прашања, микротаргетирање и изборни кампањи.

КОГА

од: 26-08-2022 17:00

до: 28-08-2022 17:00

КАДЕ

h. Hilton, Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Истражувачки и аналитички центри

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Истражувачки и аналитички центри

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Истражувачки и аналитички центри

03-10-2023