Обука: Младински активизам и комуникација со заедницата


Големина на фонт

Во рамки на Програмата за зајакнување и поддршка на Партиските центри за истражување и аналитика (ПИАЦ), ИФЕС во соработка со ПИАЦ на Алијанса за албанците ќе организира три дневна обука на тема: Младински активизам и комуникација со заедницата.

Околу 30тина учесници, млади од локално ниво заедно со членовите на ПИАЦ ќе ја поминат оваа обука.

КОГА

од: 01-07-2022

до: 03-07-2022

КАДЕ

х. Изгрев, Струга

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Истражувачки и аналитички центри

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Истражувачки и аналитички центри

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Истражувачки и аналитички центри

13-06-2023