Обука за вработени во Државната изборна комисија


Големина на фонт

Во рамки на четиридневната работилница, тема на првата работна сесија ќе биде:
Општи информации за изборите и Комуникација и интеракција со гласачи

КОГА

од: 28-02-2022 10:00

до: 28-02-2022 18:00

КАДЕ

„DoubleTree by Hilton“

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

30-09-2022