Обука за вработени во Државната изборна комисија


Големина на фонт

Во рамки на третата работна сесија од обуката за вработените на Државната изборна комисија тема ќе биде
Сајбер хигиена и Безбедност при избори

КОГА

од: 02-03-2022 09:00

до: 02-03-2022 15:00

КАДЕ

„DoubleTree by Hilton“

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

STRENGTHENED INSTITUTIONS CONDUCT FAIR AND EFFICIENT ELECTION PROCESSES

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

STRENGTHENED INSTITUTIONS CONDUCT FAIR AND EFFICIENT ELECTION PROCESSES

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

STRENGTHENED INSTITUTIONS CONDUCT FAIR AND EFFICIENT ELECTION PROCESSES

21-03-2022