Обука за вработени во Државната изборна комисија


Големина на фонт

Во рамки на втората работна сесија од обуката за вработените во Државата изборна комисија тема за која ќе се разговара е
Менаџмент на човечки ресурси

КОГА

од: 01-03-2022 09:00

до: 01-03-2022 16:00

КАДЕ

„DoubleTree by Hilton“

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

13-06-2023