”Монмарт на охридско – струшки начин’


Големина на фонт

“Монмарт на охридско – струшки начин“ е следната активност која ќе се реализира во Струга и Охрид на 28.08.2021.
Идејата е млади уметници да цртаат мотиви од двата града или од традиционалната градска архитектура на Струга и Охрид.
Настанот се организира во рамки на иновативната иницијатива ,,Унеско на дланка” на мобилизаторката на заедницата Весна Цветановска

КОГА

од: 28-08-2021 10:00

до: 28-08-2021 19:00

КАДЕ

Struga, Ohrid

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

21-03-2022