Обука: Мониторинг на локални политики и надлежности на локалната власт


Големина на фонт

Во рамки на Програмата за зајакнување и поддршка на Партиските центри за истражување и аналитика (ПИАЦ), ИФЕС во соработка со ПИАЦ на Алијанса на албанците ќе организира три дневна обука на тема: Мониторинг на локални политики и надлежности на локалната власт.
Околу 30тина учесници, одбрани членови од партијата заедно со членовите на ПИАЦ ќе ја поминат оваа обука.

КОГА

од: 24-06-2022

до: 26-06-2022

КАДЕ

h. Hilton, Skopje

Останати настани

Обука: Младински активизам и комуникација со заедницата

Истражувачки и аналитички центри

01-07-2022

Обука: Мониторинг на локални политики и надлежности на локалната власт

Истражувачки и аналитички центри

24-06-2022

Обука за комуникации, јавно говорење и соработка со граѓаните на локално ниво

Истражувачки и аналитички центри

24-06-2022