Мирен протест и акција за засадување на садници во училишниот двор


Големина на фонт

Во рамките на иновативната иницијатива „Веќе не е ладно во моето училиште“, граѓанската организација Хуманитарно Здружение „Мајка“ од Куманово организира Мировен протест.Целта на настанот е да се потсети Локалната власт / Градоначалникот за предизборните ветувања – реконструкција на училиштето во селата Пчиња и Табановце.

КОГА

од: 20-03-2023 11:00

до: 20-03-2023 13:00

КАДЕ

ООУ Браќа Миладиновци – Пчиња / MPS Brakja Miladinovci - Pcinja

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

13-06-2023