Мирен протест и акција за засадување на садници во училишниот двор


Големина на фонт

Во рамките на иновативната иницијатива „Веќе не е ладно во моето училиште“, граѓанската организација Хуманитарно Здружение „Мајка“ од Куманово организира Мировен протест.Целта на настанот е да се потсети Локалната власт / Градоначалникот за предизборните ветувања – реконструкција на училиштето во селата Пчиња и Табановце.

КОГА

од: 21-03-2023 11:00

до: 21-03-2023 13:00

КАДЕ

ООУ Браќа Рибар – Табановце / MPS Brakja Ribar - Tabanovce

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-10-2023