Лидерство: од учество до донесување одлуки.


Големина на фонт

Во рамки на програмата за поддршка на Центрите за истражување и аналитика на политичките партии (ПИАЦ), ИФЕС заедно со ПИАЦ на ДУИ ќе организира три дневна обука на темата: Лидерство: од учество до донесување одлуки.

Целна група се млади политичари и политичарки од локално ниво од ДУИ.

КОГА

од: 16-09-2022

до: 18-09-2022

КАДЕ

h. Mavrovo, Radika

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

30-09-2022