Кој ги претставува младите?


Големина на фонт

Студентските, невладините, политичките подмладоци или средношколските организации?
Кој и како најдобро ги претставува младите?
Придружи ни се и ти да ни кажеш што мислиш.
Како младите подобро да бидат слушнати?
Како младинските предизвици да стигнат до надлежните?
Како младите подобро да се организираат за да ги постигнат своите цели?
Настанот е организиран од страна на Никола Цветовски, учесник на Академијата за јавни политики и член на подмладоците на ВМРО-ДПМНЕ.
ФБ евент линк
За регистрацијата користете го овој линк.

КОГА

од: 15-07-2021 18:00

до: 15-07-2021 21:00

КАДЕ

MladiHub

Галерија

Останати настани

Tркалезната маса на тема: „Дефицитарни студии во државата“

Академија за јавни политики

06-10-2021

КОЈ ТИ ГО ЧУВА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО?

Академија за јавни политики

25-09-2021

Онлајн јавната дебата "Младински ставови и мислења за значењето на учеството на Охридско - Струшкиот регион и Македонија, во УНЕСКО"

Академија за јавни политики

20-09-2021