Конференција за презентација на резултати од истражување (Квалитетно образование)


Големина на фонт

Во вторник Анастасија Бошковска ќе организира конференција за инцијативата „Квалитетно образование“.

На конференцијата ќе бидат презентирани и резултати од седум месечното истражување за подобрување на условите во основните училишта во Прилеп.

 

ФБ настан: Иницијатива „Quality Education“ | Facebook

КОГА

од: 16-03-2021 14:00

до: 16-03-2021 16:00

КАДЕ

ЗУМ Платформа

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Мобилизатори на заедницата

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Мобилизатори на заедницата

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Мобилизатори на заедницата

24-11-2023