Комуникација на јавни политики- аргументирање и презентирање!


Големина на фонт

Во соработка со ПИАЦ на ВМРО-ДПМНЕ во периодот од 28-30ти октомври, ИФЕС организира обука на тема Комуникација на јавни политики-аргументирање и презентирање!

КОГА

од: 28-10-2022 16:00

до: 30-10-2022 15:00

КАДЕ

h. Hilton, Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

24-11-2023