Кајак тура “Весламе за родова еднаквост“


Големина на фонт

Беса Зиба, мобилизаторката на заедницата во рамки на својата иновативна иницијатива организира кајак тура со цел да лобира за родова еднаквост во нашата држава.

Турата почнува од село Ташмаруништа во 09.00 часот и е предвидено да се стигне во село Глобочица во 12:00 часот. Ова тура ќе трае околу 14 км.

Дел од турата ќе бидат 16 учесници од двете родови.

 

КОГА

од: 21-08-2021 08:00

до: 21-08-2021 13:00

КАДЕ

село Ташмаруништа, fshati Tushmarunishta, village Tushmarunishta - Struga

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Мобилизатори на заедницата

13-06-2023