Инфо сесија за промоција на оперативниот план и активните мерки на Агенцијата за вработување.


Големина на фонт

Во вторник, со почеток од 18 часот, мобилизаторот на заедницата, Иван Дургутов, ќе ја одржи онлајн инфо сесијата на платформата Зум за промоција на оперативниот план и активните мерки на Агенцијата за вработување.
Зум линк за приклучување:
Meeting ID: 837 4101 4145
Биди информиран, биди ИН и запознај се со можностите за твое вработување
Ве очекуваме!

КОГА

од: 31-08-2021 18:00

до: 31-08-2021 19:00

КАДЕ

Zoom platform

Галерија

Останати настани

Tркалезната маса на тема: „Дефицитарни студии во државата“

Мобилизатори на заедницата

06-10-2021

КОЈ ТИ ГО ЧУВА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО?

Мобилизатори на заедницата

25-09-2021

Онлајн јавната дебата "Младински ставови и мислења за значењето на учеството на Охридско - Струшкиот регион и Македонија, во УНЕСКО"

Мобилизатори на заедницата

20-09-2021