Инфо сесија за мерките на АВРСМ


Големина на фонт

🧐Сакаш да се вработиш или да промениш работа?
❕❔Знаеш дека Агенцијата за вработување секоја година носи план со мерки за вработување и помош за свој бизнис?
👉Дојди на инфо сесијата во понеделник, 22 ноември, од 19 часот во хотел Солун и информирај се како до посакуваното подобро работно место.
Настанот се организира од страна на мобилизторот на заедницата Ivan Durgutov кој ја следи мерката од План Програмата на Владата 2020-2024 која гласи: Донесување предлог – оперативен план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на труд за 2021 година.

КОГА

од: 22-11-2021 19:00

до: 22-11-2021 20:00

КАДЕ

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Мобилизатори на заедницата

13-06-2023