Инфо сесија:Мобилизација на општеството за Реновирање на Центарот за управување со кризи “


Големина на фонт

На 09.11.2021 година (четврток) во просториите на средното економско училиште „Перо Наков“ во Куманово, Фламур Џемаили, мобилизаторот на заедницата ќе организира Инфо сесија со цел да се информираат граѓаните на Куманово и профери кои имаат импакт врз мобилизација  за мерката што ја следи во овие 9 месеци.

КОГА

од: 09-12-2021 17:00

до: 09-12-2021 18:30

КАДЕ

SHMK”Pero Nakov”-Bedinje - Kumanovë

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Мобилизатори на заедницата

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Мобилизатори на заедницата

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Мобилизатори на заедницата

30-09-2022