Обука за комуникации, јавно говорење и соработка со граѓаните на локално ниво


Големина на фонт

Во рамки на Програмата за зајакнување и поддршка на Партиските центри за истражување и аналитика (ПИАЦ), ИФЕС во соработка со ПИАЦ на СДСМ ќе организира три дневна обука на тема: Зајакнување на комуникациските вештини и соработка со заедницата.

Околу 50тина учесници, одбрани членови од локално ниво заедно со членовите на ПИАЦ ќе ја поминат оваа обука.

КОГА

од: 24-06-2022

до: 26-06-2022

КАДЕ

h. Metropol, Ohrid

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Истражувачки и аналитички центри

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Истражувачки и аналитички центри

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Истражувачки и аналитички центри

13-06-2023