Завршна средба/Јавна дебата за оценување на апликацијата ДебарОН и креирање на планови за нејзина примена во иднина


Големина на фонт

Во рамки на иницијативата „ДебарОН, електронско граѓанско учество“, која ја спроведува ЦОРЗ Дебар , ќе се одржи Завршна средба/Јавна дебата со општината, комуналните претпријатија и граѓаните за оценување на апликацијата, нејзина примена во иднина и креирање на планови за проширење за други услуги.

КОГА

од: 30-03-2023 12:00

до: 30-03-2023 13:30

КАДЕ

Центар за Култура Дебар / Qendra për kulturë Dibër / Center for Culture Debar

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

13-06-2023