Еко – Патрола до водопадите на село Камењан


Големина на фонт

Еко-Патролата е активност во рамки на Иновативната иницијатива на Ардонит Исмаили која ќе се одржи на 27.11.202221 година, во сабота, од 10 до 14 часот.

Активноста има за цел посета на водопадите на селото Камењан, како и информирање за важноста на туристичките места во рамките на Националниот парк „Шар Планини“ и заштитата на животната средина.

Активноста ќе започне, од 9.30 часот, каде што ќе има организиран превоз  од Тетово до локацијата.

Од 10 часот е планирана посета на Водопадите во која ќе биде вклучен водич кој ќе подучува за важноста на туристичките места и важноста од зачувување на животната средина.

Активноста ќе биде затворена поради ограничениот број на учесници.

КОГА

од: 27-11-2021 10:00

до: 27-11-2021 14:00

КАДЕ

Tetovo to waterfalls of Kamenjan village

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Мобилизатори на заедницата

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Мобилизатори на заедницата

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Мобилизатори на заедницата

03-10-2023