ДЕБАТА: Лица со попреченост-Успешни политичари или предизборно оружје?


Големина на фонт

Лидија Ѓорѓевиќ од Обединети за Македонија, во рамки на својата Иновативна иницијатива ќе организира Дебата насловена: Лица со попреченост-Успешни политичари или предизборно оружје?

Дебатата ќе се одржи преку онлајн платформата ЗУМ.

Во прилог линк:

https://zoom.us/j/95421028436?pwd=NUxnL0xCVzA4ZWllL0M5em1pS3hIZz09
Meeting ID: 954 2102 8436
Passcode: 1111

КОГА

од: 31-03-2021 20:00

до: 31-03-2021 21:00

КАДЕ

ZOOM Platform

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

21-03-2022