Академија за јавни политики – Прв вебинар


Големина на фонт

Вчера официјално го започнавме вториот модул со учесниците на Академијата за јавни политики. Во онлине форма го одржавме нашиот прв вебинар од четири планирани вебинари што ќе се одржат во текот на следните недели.

Се запознававме со новите учесници и се направи  преглед на резултатите од првиот модул. Тие беа запознаени со платформата за е-учење – Мудл што ќе се користи во овој период.

Во текот на овој вебинар, претставниците на подмладоците на политичките партии беа поделени во групи и работеа на различни задачи дадени од обучувачите.

Учесниците исто така дискутираа и за политика заснована врз докази и заснована на вредност.

Првиот webinar беше полн со ентузијазам и посветеност од учесниците и се надеваме дека ќе го има истото и на претстојните состаноци.

КОГА

од: 27-05-2020 17:00

до: 27-05-2020 19:00

КАДЕ

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022